Ees Masters al jarenlang een begrip. Zeker 15 jaar lang gingen Frans en ondergetekende met zijn tweeën hier ten strijde. Sinds 3 afgelopen seizoenen, werd het aantal deelnemers vanuit SGVF uitgebreid naar 5 personen.

Dit jaar gingen er in totaal 12 mensen vanuit SGVF/Shortgolf richting de Hondsrug.
Wedstrijd wordt gehouden over 2 dagen in totaal 4 rondes, iedere dag rond het middaguur onderbroken door een heerlijke lunch en zaterdagavond de mogelijkheid om deel te nemen aan de barbecue.

In totaal gingen er ongeveer 72 mensen het gevecht aan om Ees Master 2023 te worden. De eerste ronde verliep helaas in de stromende regen, één persoon had daar niet veel last van; verdedigend  kampioen Jon liep een score van 45 slagen.
De overige rondes verliepen droog en zonnig, scores waren wisselend, het valt niet mee om 4 rondes gelijkmatig en goed te scoren. Country Golf Ees is ook een lastige par3 baan, kleine greens, smalle fairways en uitdagende bunkers, die je rondje kunnen maken of breken. Uiteindelijk heeft Jon zijn titel met verve kunnen verdedigen, kortom de titel gaat weer mee terug naar Swifterbant.

Het was een mooi, leuk en gezellig weekend, tot volgend jaar!
Jacqueline

Uitslag:

1e          Jon Douma
3e          Frans van Leeuwen
6e           Jari Noordhof
14e         Oscar Koper
15e         Ronald van Wijgerden
16e         Marc Schreuder
18e         Patrick Pruimboom
20e         Jacqueline van Leeuwen
26e         Willie Loeffen
29e         Mitchel Venverloo
39e         Marcel Smit
65e         Jolanda Koogje